Om oss

Brebasto AB är ett etablerat byggfirma som står för stabilitet, kvalitet och förtroende. Vi har genom åren vuxit till en stark aktör inom vår bransch, samtidigt som vi bevarat vårt engagemang och vår passion för hantverket. Vår främsta styrka ligger i att förstå våra kunders behov och önskemål, vilket vi ser som en förutsättning för ett framgångsrikt projekt.

Vår målsättning

Målsättningen med varje renoveringsprojekt vi tar på oss är att du som kund ska bli nöjd och gärna lite mer än så. För oss spelar det ingen roll om det rör en mindre badrumsrenovering eller om vi ska ta hand om både kök och badrum. Vi gör alltid vårt bästa för att resultatet ska bli precis som du tänkt dig!

Vår framtidsvision

Vår vision är att fortsätta förbättra badrum efter badrum med badrumsrenovering i Göteborg och att erbjuda hemrenoveringar som är kostnadseffektiva och kvalitativa. Vi jobbar redan nu med miljövänlig och hållbar renovering. Vi fortsätter dock att hålla ett öga på utvecklingen inom detta område för att se till att renoveringsprocesserna är säkra för oss som renoverar och för dig som bor i hemmet.