Våra tjänster

Våra tjänster omfattar en bred rad av renoverings- och målningstjänster. Vi hjälper dig inom badrumsrenovering, köksrenovering, målning, tapetsering och installation av laddboxar. Oavsett vilken typ av projekt du har, kan du lita på att vårt erfarna team levererar kvalitetsarbete och skapar vackra och funktionella utrymmen för ditt hem och kontor.

Badrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenovering i Göteborg med stark lokal förankring. Vi kan hjälpa till att förverkliga drömmen om badrummet du längtar till.

Köksrenovering

Hemmets hjärta blir precis som du vill när du låter oss sköta köksrenoveringen! Vi kan göra allt från planering till slutfinish såväl som enklare installationer av köksinredning.

Målning

Med professionell målning får du rätt typ av färg på en vägg som är väl förberedd för jobbet. Vi jobbar effektivt och ser till att allting är städat och fint när vi går!​

Tapetsering

Vi klarar också av traditionell tapetsering för dig som föredrar detta istället för eller i kombination med målning. Vi kan också guida dig till rätt typ av tapet för dina behov.

Laddboxar

Om det är dags för laddbox i Göteborg ska du kontakta oss. I samarbete med Laddboxbolaget ser vi till att den skräddarsydda lösningen för dig installeras på rätt sätt.​

Plattsättning

Söker du professionella plattsättare i Göteborg? Vi erbjuder högkvalitativ plattsättning, med perfektion och noggrannhet. Ge ditt hem en nytt liv med vår expertis!